fbpx

Simpel slank Review

Niet de zoveelste valse belofte op succes: het Simpel Slank programma van afslankexpert Bernard Favier.

Ben jij het ook beu om steeds handenvol geld uit te geven aan diëten, programma’s, pilletjes en zalfjes of sportscholen?

Ben je helemaal klaar met het zoveelste advies dat steeds weer op een teleurstelling uitdraait?

Dan is Simpel Slank iets voor jou!

Gegarandeerd geen kans op het gevreesde jojo-effect. Lees verder en ontdek de eenvoudige oplossing voor al uw overtollige gewicht.

Een klein woordje over de auteur

De auteur, Bernard Favier, begon oorspronkelijk als gediplomeerd fitnesstrainer. Al gauw merkte hij dat beweging niet de enige sleutel was tot een evenwichtig en slank lichaam.

Hij bestudeerde de redenen waarom sommige mensen schijnbaar eeuwig slank zijn en blijven, terwijl anderen zich alle moeite moeten getroosten om die paar grammen te verliezen en ook niet terug bij te komen. Ook ontdekte hij dat het meer te maken had met de menselijke hormonen en het feit of deze al dan niet in balans zijn, dan met het feit of je wel voldoende beweegt en dergelijke.

Hierdoor besloot hij om de effecten van dagelijkse voeding op hormonen te bestuderen en zo ontstond Simpel Slank.

Even doorlichten…

Het principe is gebaseerd op het veranderen van je eetpatroon en voeding. Er wordt ingezoomd op de hormonen en het effect dat voedsel heeft op de hormoonbalans in het algemeen.

Ons lichaam heeft 12 natuurlijke afslankhormonen. Deze hormonen regelen eigenlijk alles wat betrekking heeft tot je gewicht. Ze geven seintjes als je honger hebt en ze staan in voor het verbruik van vetten.

Wanneer deze hormonen niet in balans staan tot elkaar, krijg je een verstoorde huishouding. Dit resulteert dan weer in de opslag van overtollig vet met alle gevolgen van dien…

Je kan elke dag opnieuw een paar uur doorbrengen in de fitnesszaal, maar dit lost niet veel op als je het probleem niet aanpakt bij de oorzaak. Het heeft geen zin om te gaan sporten tot je er bij neervalt als je de oorzaak van het teveel aan gewicht (ook) niet aanpakt.

Natuurlijk is sporten gezond en wordt dit uiteraard ook gepromoot om een gezonde levensstijl te handhaven, maar het is ook noodzakelijk om de oorzaak te gaan aanpakken. Wat niet wil zeggen dat je jezelf plots moet gaan uithongeren. Integendeel. We leggen je hieronder even uit hoe je dit dan wel kan bekomen..

Hoe werkt het? Simpel slank gaat in 5 stappen te werk

Stap 1. Het keerpunt.

Waar het veelal om draait, is dat het effectiever is om te verbruiken wat aanwezig is in je lichaam, dan die reeds bestaande reserves te gaan blijven aanvullen. Het is de bedoeling om vet te gaan verbranden ipv te blijven aanmaken. Dat is waar de Simpel Slank methode mee start. De basis van alles in deze methode.

Stap 2. Weg met dat hongergevoel

Wie aan afslanken denkt, denkt veelal meteen aan dat eeuwige hongergevoel dat steevast de kop opsteekt en waar tegen gevochten dient te worden, dag in dag uit.

Maar niets is minder waar. Met Simpel Slank hoef je helemaal geen honger meer te lijden en verlies je toch gewicht.

In deel 2 van het Simpel Slank E-book lees je hier alles over. In deze fase wordt het hongerhormoon (ook wel gekend als ghreline) anders ingesteld. Ik hoor je al vragen: ‘En hoe doe je dat weer?’ Wel, het antwoord is simpel: door anders te eten. Het is nog perfect mogelijk om in zekere mate te eten wat je zelf wil, maar dan anders. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in het Simpel slank kookboek. Gemakkelijkshalve, werd dit kookboek voorzien van duidelijke recepten met handige boodschappenlijstjes en enkele overzichtelijk weekmenu’s.

Gewicht verliezen kan ook op een aangename, motiverende manier, Zo blijkt!

3. Knelpuntjes…

Ik hoor vaak ongeloof als het gaat over vetverbranding op probleemzones. Maar ook dit hoeft niet moeizaam te gaan.

Waar lichaamsvet normaal de functie heeft als opslagplaats van tijdelijke energie, is deze functie bij overtollig vet ondertussen vaak uitgegroeid tot de opslag van gifstoffen. In ons dagelijks leven komen we vaker met gifstoffen in aanraking dan we soms beseffen en ook dit wordt opgeslagen in onze vetreserves.

Als deze reserves teveel gifstoffen bevatten, raken ze vertroebeld en worden ze lastig om te verbranden, omdat ze niet langer zuiver vet zijn. Gelukkig is dit helemaal omkeerbaar. En dit wordt aangetoond in stap 3 van simpel slank. met enkele wijzigingen aan het dagelijks leven, verdwijnt ook hier het overtollige vet als sneeuw voor de zon.

4. De gegeerde platte buik

Als je altijd dacht dat die platte buik niet voor jouw weggelegd was, heb je het ook hier mis. In stap 4 wordt verder ingezoomd op de problematiek die velen bezighoudt: het buikvet dat steevast uit het niets lijkt te verschijnen en vaak moeilijk weer weg te werken is.

Buikvet is een problematiek op zichzelf en vereist een specifieke aanpak. Cortisol, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van buikvet, stroomt door ieders lichaam. In deze stap wordt haarfijn uitgelegd wat je moet doen om om dit hormoon weer aan banden te leggen waardoor het niet langer dat mooie, perfecte buikje verpest.

5. Vreetbuien zijn verleden tijd

Soesjes, een koekje (of 5) en nog een blokje kaas…of 10… Vreetbuien zijn verleden tijd!

Serotine, ook gekend als gelukshormoon, heb je nodig om deze vreetbuien te verbannen naar verleden tijden. Hoe bekom je nu dat gelukshormoon? In stap 5 wordt hier alles over uitgelegd. Veel hangt opnieuw af van de juiste voeding en daar word je dankzij dit programma een expert in.

Is Simpel slank Iets voor jou?

Weinig tijd? Een ramp in de keuken? Een druk leven? Lastige urenroosters? Welke reden je ook gaat zoeken, met Simpel Slank… Is geen enkele reden acceptabel om niet te kunnen starten.

De recepten zijn voorzien van een heldere uitleg en handige boodschappenlijstjes. Je hebt keuze uit verschillende menu’s en het is onmogelijk om het recept te doen mislukken. Kortom, waar een wil is, is een weg en het enige dat je nodig hebt is een goede dosis vertrouwen en wilskracht. Bovendien is dit boek goed geschreven dat het bijna zonde is om het niet te proberen.

Wat krijg je?

A. Het Simpel Slank E-book.

De 5 stappen tot een gezond en slank lichaam vind je overzichtelijk terug in dit boek. Duidelijke uitleg maakt dit boek vlot leesbaar en eigenlijk een plezier om toe te passen. Ook wordt in dit boek duidelijk dat al wat je eet, effect heeft op je hormonen. Zo kan je voedingsstoffen gaan verminderen in je dagelijkse eetpatroon en anderen, die voor jou betere resultaten zullen gaan boeken, toevoegen.

B. Het Simpel Slank E-kookboek.

Zoals eerder gezegd werd dit boek voorzien van verschillende weekmenu’s en recepten. Met hun heldere uitleg en overzichtelijke winkellijstjes, is dit kookboek voor iedereen toegankelijk. En een extra pluspuntje: de ingrediënten zijn helemaal niet duur. Met dit boek krijg je snel en eenvoudig inzicht in welke bouwstoffen je lichaam nodig heeft en welke net niet. Een extra voordeel is dat er ook een heleboel recepten in staan die helemaal niet veel tijd in beslag nemen. Ideaal voor degenen die weinig tijd hebben (of willen doorbrengen) in de keuken.

C. De online Simpel Slank hulp.

Hulp nodig? Is er iets niet helemaal duidelijk? Of zit je toch nog met een vraag? Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen en helpen waar nodig.

 

Even op een rijtje.

Om het geheel overzichtelijk te houden, zet ik de voor- en nadelen even voor je op een rijtje.

Voordelen
  • geen dure aankopen
  • een duidelijk ondersteund boek en service online
  • een fijn en zeer overzichtelijk kookboek boordevol lekkere en eenvoudige recepten
  • geen jojo-effect
  • 100% garantie. bereik je doel of ontvang je volledige bedrag weer terug
Nadelen
  • Deze methode richt zich vooral op voedingsadvies

 

Deal of geen deal?

Simpel Slank is helder, beknopt en overzichtelijk. Je hebt geen basiskennis nodig en het is werkelijk geschikt voor iedereen die begaan is met zijn lichaam.

Het vergt even wat tijd en moeite om alles aandachtig door te nemen, maar eens je begrijpt hoe de hele werking in elkaar zit, loont deze afslankmethode vrij snel.
Eenieder kan volgens dit programma op een efficiënte manier de vruchten plukken van zijn dagelijkse inspanningen en vooral… Het zal je gaan verbazen hoe snel je resultaten boekt.

Conclusie

Is Simpel Slank de moeite waard? En is het het proberen waard? Die vraag stellen mensen zich vaak na het lezen van een artikel als dit…

Laat ik je een andere vraag stellen: Waarom zou je het niet doen? Zelfs al is het toch niet zoals verwacht, heb je niets verloren want Simpel Slank is zo overtuigd van dit programma dat ze, bij het niet bereiken van het gewenste resultaat, de garantie bieden dat je het volledige bedrag terug mag ontvangen.

Er is geen enkele reden om dit programma geen kans te bieden… Maar je zal versteld staan hoe u, net als vele anderen, na alle programma’s die je reeds probeerde, uw streefdoel bereikt in een mum van tijd.

Dus voor al degenen die al zoveel hebben geprobeerd om die extra kilo’s kwijt te raken, al degenen die al bijna fortuinen hebben uitgegeven aan pillen, crèmes, diëten en meer: deze afslankmethode werkt. Begin er vandaag nog mee en je zal versteld staan hoe snel je resultaten boekt.

Dat mooie lichaam is niet langer een verre droom, ook komende zomer kan voor jou een complexloze zomer worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beter slapen en overdag meer energie?

  • Laat hormonen je helpen in plaats van tegenwerken
  • Herstel de natuurlijke schommeling in lichaamstemperatuur
  • zet je biologische klok weer gelijk en ervaar het verschil
  • reken af met angst spanning en frustratie

Meer weten? Klik hier

view: XS SM MD LG XL